Superfoods

SUPERFOODS: WAT DOEN ZE?

WAT ZIJN SUPERFOODS NU EIGENLIJK PRECIES?

EIGENLIJK IS EEN SUPERFOOD SIMPELWEG EEN VOEDINGSMIDDEL DAT VAN NATURE, PUUR EN ONBEWERKT, VAN HOGE KWALITEIT IS. DAT KAN ZIJN DAT HET PRODUCT EEN HOGERE VOEDINGSWAARDE HEEFT DAN EEN VERGELIJKBARE VARIANT, DAT HET BESCHIKT OVER EEN BEPAALDE EIGENSCHAP DIE JE IN GEEN ENKEL ANDER VOEDINGSMIDDEL TERUGVINDT OF DAT HET MEER VITAMINES EN MINERALEN BEVAT DAN EEN SOORTGELIJK PRODUCT.

ZIJN SUPERFOODS WONDERMIDDELEN?

DAT SUPERFOODS EEN GEZONDE TOEVOEGING ZIJN AAN EEN GEVARIEERD EETPATROON IS EEN FEIT, MAAR HET ZIJN GEEN WONDERMIDDELEN ZOALS SOMMIGE ARTIKELEN OF SITES JE PROBEREN TE LATEN GELOVEN.
MAAR HET GEBRUIK VAN SUPERFOODS IN JUICES OF SMOOTHIES KUNNEN ZEKER EEN ONDERDEEL UITMAKEN VAN EEN GEZOND EN GEVARIEERD VOEDINGSPATROON. DUS BLIJF ZE LEKKER GEBRUIKEN, ZIE HET ALS EEN EXTRA BOOST VOOR JE HEALTHY LIFESTYLE!

SUPERFOODS DIE WIJ GEBRUIKEN IN ONZE RECEPTEN:

CHIAZAAD
CHIAZAAD IS RIJK AAN GOEDE VOEDINGSSTOFFEN. HET BEVAT EIWITTEN, VITAMINEN B1 EN B3, ANTIOXIDANTEN, CALCIUM, KALIUM, IJZER, FOLIUMZUUR, OMEGA-3-VETZUREN EN BORIUM. ZE BEVATTEN OOK VEEL VEZELS DIE BIJDRAGEN AAN EEN GEZONDE DARMFLORA EN EEN VOLDAAN GEVOEL GEVEN: HANDIG ALS JE WILT AFVALLEN.
CHIAZAAD HEEFT EEN NEUTRALE SMAAK EN DAARDOOR KUN JE ZE MAKKELIJK TOEVOEGEN AAN JUICES EN SMOOTHIES.

EIWITPOEDER
EIWITPOEDERS ZIJN AL JAREN ERG POPULAIR BIJ SPORTERS, EN DAN MET NAME BIJ DE KRACHTSPORTERS. DIT KOMT OMDAT DE AMINOZUREN IN EIWITPOEDERS BESCHADIGD SPIERWEEFSEL HERSTELLEN EN DE AANMAAK VAN NIEUWE SPIERWEEFSEL STIMULEREN. EIWITPOEDERS ZIJN ECHTER NIET ALLEEN GOED VOOR SPORTERS WANT ZE VERSTERKEN OOK HET IMUUNSYSTEEM, VERTRAGEN DE NATUURLIJKE VEROUDERING, STIMULEREN DE VETVERBRANDING EN GEVEN LEKKER VEEL ENERGIE.
EIWITPOEDERS HEB JE IN VEEL VERSCHILLENDE SMAKEN MAAR WIJ GEBRUIKEN DE VANILLE VARIANT IN ONZE SMOOTHIES OMDAT DEZE HET MEEST NEUTRAAL IS.

HENNEPZADEN
HENNEPZADEN ZIJN VOOR ONS LICHAAM ZEER GOED OPNEEMBARE EIWITTEN, VITAMINEN EN MINERALEN. OOK BEVATTEN DE ZADEN EEN ONTSTEKINGSREMMEND VETZUUR. HET IS EEN BRON VAN VITAMINE A, B, E, CHLOROFYL, MAGNESIUM, IJZER EN KALIUM. HENNEPZAAD HELPT OM JE GEWRICHTEN, JE HART, GEHEUGEN EN BLOEDVATEN IN GOEDE CONDITIE TE HOUDEN.
HENNEPZAAD HEEFT EEN NOOTACHTIGE SMAAK EN KAN DAAROM GEMAKKELIJK WORDEN TOEGEVOEGD AAN JUICES EN SMOOTHIES.

MACA
MACA IS EEN GOEDE EN COMPLETE BRON VAN EIWITTEN, KOOLHYDRATEN EN VETTEN. DE KOOLHYDRATEN IN MACA WORDEN DOOR HET LICHAAM SNEL OMGEZET IN GLUCOSE WAT EEN BELANGRIJKE BRON VAN SNELLE ENERGIE IS.
EEN VAN DE ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VAN MACA IS DAT HET JE LICHAAM ALERT MAAKT EN VEEL ENERGIE EN UITHOUDINGSVERMOGEN GEEFT. ER WORDT OOK GEZEGD DAT MACA LIBIDO VERHOGEND WERKT EN GOED IS VOOR DE VRUCHTBAARHEID.
MACA HEEFT NIET EEN BIJZONDER UITGESPROKEN SMAAK, MAAR HET VULT WEL ANDERE SMAKEN GOED AAN EN VERSTERKT SOMMIGE ZELFS, DAAROM VINDEN WIJ MACA EEN PERFECTE TOEVOEGING AAN JUICES EN SMOOTHIES.

RAUWE CACAO
RAUWE CACAO IS MISSCHIEN WEL DE SUPERFOOD MET DE ALLERBESTE EIGENSCHAPPEN! EN DAT VINDEN WIJ NATUURLIJK HELEMAAL NIET ERG.. HET FEIT DAT RAUWE CACAO NIET VERHIT IS GEWEEST MAAKT HET ZO BIJZONDER EN ANDERS EN BETER DAN DE ‘NORMALE’ CHOCOLA. RAUWE CACAO IS RIJK AAN ANTIOXIDANTEN, MAGNESIUM, IJZER, CHROOM, EN ZINK. HET ONDERSTEUNT JE IMMUUNSYSTEEM, REMT DE EETLUST EN STIMULEERT DE HERSENWERKING. RAUWE CACAO IS VERKRIJGBAAR IN VEEL VERSCHILLENDE PRODUCTEN ZOALS CACAO NIBS, CACAO BONEN EN CACAO POEDER.
EN WIJ HOEVEN JULLIE UITERAARD NIET TE VERTELLEN WAAR RAUWE CACAO NAAR SMAAKT!

Tags:

No comments yet.

Geef een reactie

FOLLOW JARS AMSTERDAM ON FACEBOOK
FOLLOW JARS AMSTERDAM ON FACEBOOK
FOLLOW JARS AMSTERDAM ON INSTAGRAM
FOLLOW JARS AMSTERDAM ON PINTEREST
FOLLOW JARS AMSTERDAM ON PINTEREST
FOLLOW JARS AMSTERDAM ON GOOGLE